8 maart 2018 • Bestuur • 1 minuut • 177x gelezen 0 reactie(s)

Uitreiking Hans Nobel Courage! Penning

Nieuws Marielene Nobel – Van der Velden, VIP Calculus BV en de Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen nodigen u uit voor de uitreiking van de jaarlijkse Hans Nobel Courage! Penning.

Deel dit artikel via          

Datum en tijdstip:
22 maart 2018 van 20:00 tot 23:00 uur

Locatie:
Hotel Restaurant Van der Valk A1, Ruimtevaart 22, Amersfoort

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst ontvangt Bart Meijman, huisarts te Amsterdam en mede oprichter van Het Roer Moet Om, uit handen van Marielene Nobel – van der Velden, de eerste jaarlijkse Hans Nobel Courage! Penning en bijbehorende geldprijs.

Na de uitreiking van de penning is er een informele borrel.

Bart Meijman krijgt de prijs als erkenning voor zijn niet aflatende inzet voor het huisartsenvak, in het bijzonder voor het verdedigen van de kernwaarden van het vak, zoals de Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen (VPHuisartsen) dat ook poogt te doen. Erik van Dijk, bestuurslid, zal namens VPHuisartsen de laudatio uitspreken.

Over de Hans Nobel Courage! penning

De Hans Nobel Courage! penning wordt uitgereikt aan de persoon of instantie die zich heeft ingespannen voor het gedachtegoed van de VPHuisartsen in het algemeen, en van Hans Nobel in het bijzonder; het behoud van de kernwaarden van het huisartsenvak en de rol van de huisarts als ‘familiedokter’. De prijs is in het leven geroepen ter blijvende nagedachtenis aan Hans Nobel, medeoprichter van VPHuisartsen. De prijs bestaat uit een legpenning en een geldbedrag van 5000 euro.

In verband met de organisatie van de avond vernemen wij graag of, en met hoeveel personen, u bij de uitreiking aanwezig zal zijn. U kan ons mailen: erikvandijk@vphuisartsen.nl

Marielene Nobel – van der Velden
VIP Calculus BV
Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen