12 februari 2018 • Erik van Dijk • 1 minuut • 1.938x gelezen 2 reactie(s)

Bart Meijman eerste winnaar Hans Nobel COURAGE! prijs

Nieuws, Persberichten, Vereniging Bart Meijman, huisarts te Amsterdam- Osdorp, mede-initiatiefnemer Optimale zorg en mede-initiatiefnemer Dappere Dokters, lid actiecomité Het Roer Moet Om (HRMO), oud voorzitter Artsen zonder Grenzen, heeft de eerste Hans Nobel COURAGE! prijs gewonnen en zal op 22 maart de prijs van 5000 euro en bijbehorende penning krijgen uitgereikt.

Deel dit artikel via          

De jury, bestaande uit de initiatiefnemers: Calculus Software en VPHuisartsen, ondersteund door de echtgenote van Hans Nobel: Marielene van der Velden, was na de eerste beoordeling van de 18 genomineerden al snel gekomen tot een selectie van 5 gegadigden voor de prijs. Vervolgens is daaruit unaniem de winnaar gekozen.

Bart gaf aan ‘blij verrast’ en erg ‘trots’ te zijn om het winnen van deze prijs, temeer daar hij altijd veel respect heeft gehad voor de persoon Hans Nobel.

Op 22 maart, tijdens de uitreiking van de prijs, zal het volledige juryrapport worden voorgelezen en daarna gepubliceerd. Over de verdere invulling van deze (donderdag)avond wordt u via onze website en via twitter op de hoogte gehouden.

Bart, van harte gefeliciteerd!

Calculus Software, Marielene van der Velden, VPHuisartsen

Er zijn 2 reacties op dit artikel

 1. Assistente Meijman & Pijbes schreef:

  Wij zijn trots op onze baas!

 2. Lide van der Vegt schreef:

  Beste mensen,
  Een mooie prijs voorl een bijzondere man. Menselijk, betrokken en proactief.
  Prachtig!
  Lide van der Vegt, Den Haag