26 augustus 2017 • Redactie • 1 minuut • 1.027x gelezen 0 reactie(s)

100x gratis MedischOndernemen LIVE

Media, Nieuws, Persberichten Op 6 en 7 oktober organiseert MedischOndernemen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in de eerstelijnszorg MedischOndernemen LIVE, het grootste kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers.

Deel dit artikel via          

Tijdens MedischOndernemen LIVE ontmoet u andere gelijkgestemden die ook willen samenwerken. Gelijkgestemden die van mening zijn dat samenwerking in de eerstelijnszorg de toekomst heeft. U wordt uitgedaagd en scherp gehouden zodat u beter kunt inspelen op een wereld die verandert en van u als ondernemer steeds nieuwe beslissingen vraagt. VPHuisartsen steunt dit event omdat wij het belangrijk vinden om goed met elkaar samen te werken in de gehele eerstelijn.

Wat biedt MedischOndernemen LIVE?
Tijdens MedischOndernemen LIVE vindt u producten, diensten, inspirerende sprekers, trends, praktische sessies en vele vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. Allemaal toegespitst op de vragen waar u als ondernemer in de eerste lijn tegenaan loopt. We helpen u met het maken van grote keuzes en het vinden van praktische oplossingen.

Aanmelden
VPHuisartsen heeft kaarten beschikbaar gekregen voor dit event. Er zijn slechts 100 gratis kaarten beschikbaar, dus meld u snel aan via: http://www.medischondernemenlive.nl/maak-mijn-kaart-actief met code 107.

Het is niet mogelijk op dit artikel te reageren.